html.no-js .App { opacity: 1; }

Bumaco Rotselaar

Stationsstraat 216
3110 Rotselaar

Tel: 016 44 69 73


Het hoofdkwartier van Bumaco (en van de Bumaco Group) bevindt zich sinds 2009 in de Stationsstraat in Rotselaar. Hier bevindt zich eveneens het logistiek centrum en een grote vernieuwde toonzaal waar je kan kennismaken met ons uitgebreid gamma aan producten (van Bumaco, Kitchco, Solairco, Heatco & Geelen). Voor een bezoekje kan je best even een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers. Zo ben je er zeker van dat je onmiddellijk verder geholpen wordt.

Gevel Bumaco Rotselaar - Bumaco

Bumaco Duffel

Oude Liersebaan 377
2570 Duffel

Tel: 015 633 133


Bij Bumaco Duffel, het vroegere Coolair, vind je een grote toonzaal waar je kennis kan maken met ons uitgebreid gamma aan warmtepompen in verschillende (werkende) opstellingen en waar je ook een keuze kan maken tussen de mogelijkheden die er zijn qua vloerverwarming. Maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers en kom zeker eens langs!

Gevel Bumaco Duffel - Bumaco

Bumaco Nazareth

Karreweg 7
9810 Nazareth

Tel: 09 292 50 50


Bij Bumaco in Nazareth kan je sinds begin 2019 terecht in onze toonzaal voor ons gamma aan warmtepompen, maar u kan ook een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers voor uw vragen omtrent koeling allerhande. Een afdeling van ons zusterbedrijf Kitchco in Nazareth kan u verderhelpen om uw ideale horeca- of bedrijfskeuken samen met u te ontwerpen.

Gevel Bumaco Nazareth - Bumaco

Bumaco Mellet

Chaussée de Bruxelles 99
6210 Mellet

Tel: 071 800 000


Sinds 2015 heeft Bumaco ook een vestiging in Mellet, bij Charleroi. Onze aanwezigheid daar zorgt ervoor dat we onze klanten uit die regio beter en efficiënter kunnen bedienen. Vanuit Mellet beschikken we over de perfecte uitvalsbasis voor een groot aantal supermarkten binnen ons cliënteel, en door de opvallende ligging op de Chaussée de Bruxelles (vlakbij de luchthaven) is ook de particuliere markt makkelijk te bedienen. Ook hier kunnen we u in onze toonzaal ons gamma aan warmtepompen tonen. Best is wel om op voorhand even een afspraak te maken.

Gevel Bumaco Mellet - Bumaco