html.no-js .App { opacity: 1; }
Afbeelding van een service bord - Bumaco

Dringend een herstelling nodig? Altijd bereikbaar, altijd een oplossing

Ons herstelteam is 7 dagen op 7, 24 uur op 24, bereikbaar. Bij ernstige storingen die meteen moeten verholpen worden, komt één van onze techniekers meteen ter plaatse. Zij wonen verspreid over heel België waardoor wij overal een snelle service kunnen garanderen. Zo zijn we al servicepartner voor Carrefour, Spar, Aldi, Lidl, Total, Q8, Lukoil, Armonea, Mc Donalds, Quick, Armonea, Brussels Airport en vele anderen.

Elke herstellingstechnieker beschikt over een volledig uitgeruste servicewagen met de meest courante onderdelen. In de meeste gevallen kunnen wij de storing – definitief of tijdelijk – oplossen. Wanneer dit niet lukt, dan bieden wij steeds de mogelijkheid voor een vervangtoestel via onze verhuurdienst. Zo hebben we voor elke noodsituatie een oplossing.

Specialisten voor herstellen én onderhouden

Herstellen en onderhouden is een vak apart.

Onze servicetechnici staan 24 uur per dag voor u klaar. Ook in het weekend of op feestdagen.

Onze onderhoudstechniekers voeren het preventief onderhoud uit, want voorkomen is nog steeds beter dan genezen.

U kan een onderhoudscontract op maat bekomen. Al de wettelijke verplichtingen nemen wij dan voor onze rekening.

De nodige attesten en onderhoudsdocumenten zijn voor u steeds online opvraagbaar via ons klantenportaal.

Zit je met een een slecht functionerende installatie?

Wij staan ook open voor het onderhouden en herstellen van installaties die niet door ons werden geplaatst. Zit je met een slecht functionerende installatie en wil je de werking laten optimaliseren door een vakbekwaam team? Contacteer ons. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Voldoe je aan de wetgeving?

Ook administratief staan we je volledig bij zodat je op elk moment aan de actuele wetgeving voldoet. Onze servicedienst beschikt over een team van administratieve medewerkers die de planning opmaken, de onderhoudscontracten opvolgen en verschillende koelinstallaties vanop afstand online monitoren.

Daarnaast staan we graag in voor de vereiste audits, het bijhouden van logboeken en de nodige temperatuurregistraties wat betreft het gebruik van koelgassen, conform de VLAREM-wetgeving.

Ook voor alle energetische keuringen die verplicht zijn voor airco-installaties met een hoger vermogen dan 12 kilowatt kan je bij ons serviceteam terecht. Airco's met een nominaal koelvermogen van meer dan 12 kW moeten regelmatig energetisch gekeurd worden door een erkende airco-energiedeskundige zodat ze optimaal afgesteld zijn voor een zo minimaal mogelijk energieverbruik, rekening houdend met de koelingsbehoefte van het gebouw.

Afbeelding van wetgeving - Bumaco