html.no-js .App { opacity: 1; }

Gepassioneerd vakmanschap. Dat was de grootste bezitting van Roel Buelens toen hij Bumaco Koeltechniek oprichtte. Hij moest zijn eigen wagen verkopen om voldoende startkapitaal te verzamelen. Het eerste bedrijfsgebouw was niet meer dan een garagebox.

Afbeelding van het Bumaco gebouw - Bumaco

Stap voor stap

Stap voor stap timmerde Roel aan de weg. Dankzij het vakmanschap, het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en de snelle service kende Bumaco een sterke start. Het bedrijf groeide vrijwel meteen en nam snel zijn eerste medewerkers in dienst. Deze gaven het bedrijf stevige vleugels om opnieuw verder te groeien.

Zo werd binnen Bumaco een eigen studiedienst opgericht en ging veel aandacht naar de uitbouw van het serviceteam. De verhuurdienst vervolledigde het gamma aan professionele koel- en vriesoplossingen.

Vaste succesingrediënten

De succesingrediënten van in het begin bleven al die jaren behouden, waardoor ook in de crisisjaren een stabiele groei werd gerealiseerd. Inmiddels maakt Bumaco deel uit van de Bumaco Group. Verschillende zusterbedrijven werden opgericht in de schoot van Bumaco, sommige bedrijven werden overgenomen. Neem zeker eens een kijkje op onze overkoepelende website.

Partner van nationale bedrijven

De totale bedrijvengroep telt inmiddels meer dan 275 medewerkers. Verschillende nationale supermarkt-, voedings- en brandstoffenketens vertrouwen op onze installatie- en servicedienst voor al hun vestigingen in België.

We streven ernaar om onze klanten een grote nabijheid te bieden, om hen telkens zo snel mogelijk te kunnen verder helpen. Daarom richtten we de voorbije jaren vestigingen op in Mellet, Duffel, Nazareth en sinds kort ook in Westerlo.

Samenwerken en versterken

De verschillende bedrijven in de groep werken onderling nauw samen en versterken elkaar. Zo wordt er binnen de groep sterk ingezet op complementariteit waardoor samen complexe en omvangrijke totaalprojecten worden gerealiseerd met slechts één aanspreekpunt voor de opdrachtgever.