html.no-js .App { opacity: 1; }
img_1494-1.jpg

Bumaco en Kitchco hebben samen een volledig ingerichte Palux-keuken met voorraadkamer, koel- en diepvriescel en een bar op maat gemaakt voor het restaurant van Droneport in Sint-Truiden

Voor het innovatieve project van Droneport in Sint-Truiden hebben Bumaco & Kitchco nogmaals de opportuniteit gekregen om de handen in mekaar te slaan. Droneport werkt momenteel aan een volledig nieuwe campus waarbij ze een industriepark met een specifieke focus op de luchtvaart- en drone industrie aan het bouwen zijn op de voormalige locatie van de luchthaven van Brustem. Hierdoor kunnen ze zowel bemande als onbemande luchtvaart voorzien, dit gaat dan voornamelijk over trainingsprogramma’s en hardware tests.

Om het industriepark waaraan Droneport werkt, te voorzien van de nodige horecafaciliteiten hebben Kitchco en Bumaco een volledig ingerichte keuken van het merk Palux geïnstalleerd. Hierbij werd er rekening gehouden met de wensen en behoeftes van Droneport om een zo optimaal mogelijke keuken te bouwen. Daar bovenop hebben ze ook een voorraadkamer, koel- en diepvriescel en een op maat gemaakte bar.

 Het resultaat mag er zijn: de ‘Droneport Cuisine’ is een prachtig restaurant met de nieuwste apparatuur. Het restaurant is toegankelijk voor iedereen en bovendien dicht bij het centrum van Sint-Truiden gelegen. De klanten kunnen niet alleen genieten van de overheerlijke maaltijden maar dankzij de unieke locatie ook van de prachtige omgeving en het luchtruim, door het gebruik van grote vensters in het restaurant.

Voor ons is dit een project om trots op te zijn, we zouden hierbij ook Droneport willen bedanken voor het vertrouwen en hopelijk volgen er nog meer samenwerkingen in de toekomst!

keuken.jpg
img_1487.jpg
img_1494.jpg